Klasskompisen kom hem och knullade mig!

Klasskompisen kom hem och knullade mig!

Det hände på våren när jag fortfarande var 16 år. En morgon när jag vaknade så mådde jag dåligt. Jag hade 39 graders feber och ont i halsen, så den dagen behövde jag inte gå till skolan.

Jag hade tråkigt där jag låg så jag letade fram några gamla porrtidningar och började “läsa”. Efter ett tag började jag bli kåt. Det knackade på dörren och en klasskompis kliver in och frågar om jag skall med till skolan. Evelina hette hon. Vi brukade hämta varandra för att vi skall undvika försovning. Jag stirrar förskräckt på henne och undrar om inte mamma hade sagt att jag var sjuk. Hon svarade att det var ingen mer hemma.

– Jaså, du ligger här och kåtar upp dig, sa hon hest. Skulle du inte vilja göra det på riktigt istället för att bara läsa om det, frågade hon.

-Jovisst, stammade jag förvånat fram.

-Ja, jag förstod väl det.

Sedan började hon sakta att strippa för mig, först jeansen, sedan blusen och till sist bh:n. Jag lade mig på sidan så att inte kuken skulle lyfta upp täcket som ett indiantält. Där stod hon framför mig iförd endast tangatrosa och nylonstrumpor. Inte visste jag att min klasskompis hade en sådan läcker kropp.

Evelina sa:

-Flytta på dig så jag också får plats i sängen!

Därefter kröp hon ner i sängen tillsammans med mig. Vi möttes i en het kyss medan våra händer ivrigt smekte varandras kroppar. Snart hade jag en hand innanför hennes trosor och den andra på hennes underbara bröst. Hon hade tagit tag i min pung, som hon sakta och skönt masserade.

Efter en stund när jag hade smekt av henne de minimala trosorna och hon fått av mina kalsonger, satte hon sig grensle över mig.

Så satt hon en lång stund och lekte med min kuk. Samtidigt smekte jag henne över hela kroppen och fingrade försiktigt på klittan. Sakta började hon försöka föra in min stenhårda stake i sin trånga, fuktiga grotta. Jag funderade som hastigast på om hon fortfarande var oskuld eller inte. Hon fumlade lite och verkade ordentligt trång i fittan, så kanske hon inte var så van.

När jag kände att kuken halkade in så höll jag på att svimma av vällust. Guuud, så skönt! Evelina stönade lite lätt. Jag vågade knappt röra mig för jag trodde att kuken skulle explodera. Jag stönade högt.

-Åh vad skön du är, sa jag lite ansträngd.

– Du med, svarade hon och rodnade.

Sakta började hon rida på min kuk. Jag såg hur brösten gungade upp och ned och smekte dem så gott jag kom åt.

Något skönare hade jag aldrig varit med om, tänk för första gången hade jag kuken i en fitta. Hon var så skön, så skön. Jag låg bara på rygg och njöt. Hon började flåsa och smeka sin klitta. Jag låg och tittade på henne. Hon njöt av att rida och smeka sig själv. Jag kände att det började pirra och stönade högt.

– Ahh, det går snart för mig.

Hon svarade inte utan fortsatte. Jag började få svårt att hålla mig nu när fittan började krama om kuken och flåsade och stönade högt. Fittan kramade hårdare och hårdare och jag släppte satsen i ett långt stön.

-AAAAAARRRGHHH…. åh, åhhh, gud så skönt.

Evelina gned sig mot min kuk och smekte sig själv så det plaskade.

-Hjälp mig, stönade hon.

Jag slickade på ett finger och började pilla på klittan, samtidigt som hon gled omkring på kuken. Hon åkte fram och tillbaka och jag kände att jag började bli hård igen.

– Sluta inte nu… hårdare…. fortare.

Jag låg illa till och började få kramp i armen men smekte hennes fitta som rann av kåthet. Hon flåsade och juckade så fort hon orkade. Med ett skrik som kunde fått grannarna att börja undra kom hon i en orgasm som fick fittan att krama om kuken så det nästa värkte.

Hon spände kroppen i en båge och föll sedan flåsande ner över mig.

Så låg vi en bra stund i efterdyningarna och hon låg och småjuckade möt kuken för att liksom förlänga orgasmen.

Jag var faktiskt sjuk en vecka men Evelina kom och piggade upp mig ibland på matrasten. Vi hade många sköna stunder.