Jag kände hennes sträva fitthår mellan fingrarna!

Jag kände hennes sträva fitthår mellan fingrarna!

Jag åkte taxi hem från stan och det var en kvinnlig taxichaufför. Vi började prata och jag frågade henne om det inte var besvärligt med manliga taxikunder som ville bjuda ut henne. Hon skrattade och sa att det klarade hon nog av.

– Händer det att du tackar ja, undrade jag

– Nja, svarade hon. Är han trevlig så, varför inte?

– Vad skulle du säga om jag bjöd ut dig då?

– Är du ledig i kväll?

– Nej, svarade hon. Jag kör hela natten, men jag kan ringa dig i morgon.

Visst, tänkte jag. Hon ringer ju aldrig.

Hon fick mitt telefonnummer, släppte av mig hemma och körde iväg.

Nästa eftermiddag ringde det på jobbet. Jag hade nästan glömt bort mitt möte med den kvinnliga taxichauffören. Hej, det är Marie. Vilken jäkla Marie, tänkte jag. Det var jag som körde dig hem i går kväll. Då kom jag ihåg.

Vi bestämde att träffas på kvällen hemma hos henne. Hon bodde i en trerummare på Söder. Ska vi gå ut, frågade jag. Nej, jag tittar hellre på TV ikväll, sa hon. Det är en bra serie. Om du har lust. Jag har vin och lite mat hemma.

Så vi slog oss ner framför TV:n. Vi drack vin och satt nästan helt tysta framför TV:n.

Efter en liten stund la jag armen om hennes axlar och hon lutade sig emot mig. Jag började smeka henne på armen och nuddade lätt hennes ena bröst.

Det såg ut på henne som om hon gillade det.

Jag lät handen glida längs hennes rygg och drog försiktigt upp hennes blus och började smeka hennes skinn. Min hand fortsatte runt och jag smekte hennes mage. Handen gled längre och längre ner. Jag kände hennes lite sträva hår mellan fingrarna. Hon makade sig mot mig och jag märkte att jag kom åt lättare att smeka henne.

Plötsligt böjde hon sig fram och kysste mig lätt. Och log.

Jag knäppte upp midjeknappen i hennes byxor och min hand kunde sakta börja smeka hennes fitta. Hon var redan lite fuktig och mitt långfinger gled fram och tillbaka, först bara lite lätt och sen allt längre in i hennes varma kön. Hon särade på benen och jag förstod att hon ville att jag skulle fortsätta. Men jag ville leka lite, reta henne.

Jag lät min hand lätt smeka henne alldeles över den sköna fittöppningen.

– Det är så skönt! sa hon.

Sakta ökade jag smekningarna. Kraftigare och med hela handen. Nu var hon riktigt blöt.

– Ta mig, sa hon. Ta av mig byxorna.

Jag tog av hennes byxor medan jag fortsatte att smeka henne. Hon knäppte upp mina byxor medan vi båda reste oss upp. Hon la sig ner på soffan med bar underkropp.

– Kom, viskade hon.

Jag la mig över henne. Lät kuken stanna vid fittöppningen och låg stilla. Hon tryckte sin kropp mot mig. Nu ville hon älska. Jag drog mig tillbaka, stötte sen kuken snabbt in henne och sen ut igen. Hon böjde sin rygg i en båge och hävde sin kropp mot min.

– Jag vill ha din kuk nu, sa hon. Kom nu!

Då kunde jag inte hålla mig längre. Jag stötte i kuken fram och tillbaka i henne. Vi knullade i ett härligt tempo.

Det gick för mig och för henne också efter några minuter.

Vi klädde på oss och fortsatt att titta på TV:n. Sen tillbringade jag natten hos Marie och på morgonen älskade vi en gång till.

Fram på förmiddagen skildes vi åt och sen dess har jag inte sett henne. Men varje gång jag beställer en taxi bli jag lite förväntansfull och hoppas att det ska vara Marie.